Inloggen

Lees het verhaal van Dominique

Mijn eerste contact met DigiWyse was heel spontaan. Via Linkedin werd ik benaderd door Charlotte met een heel spontaan en vrolijk berichtje. Dit wekte bij mij al interesse en nieuwsgierigheid. Na een kleine 20 minuten aan de telefoon te hebben gezeten had ik er een goed gevoel bij. Ik hoopte vervolgens op een positieve terugkoppeling van het telefonische gesprek. Dit kwam gelukkig ook snel! DigiWyse vroeg naar mijn wensen waar ik naar opzoek was en welke kant ik graag op wilde groeien, dat vond ik erg fijn! 
 
Om eerlijk te zijn ging het daarna snel en werd ik een nieuwe collega van DigiWyse. Hier was ik ontzettend blij mee. DigiWyse is hierna opzoek gegaan voor een leuke opdracht voor mij die goed aansloot bij mijn ambities. Tot die tijd hield ik mij bezig met mijn studie voor Microsoft certificeringen. 
 
Ik werd door DigiWyse voorbereid voor diverse sollicitatiegesprekken. Dit was erg uitgebreid en Charlotte heeft mij een aantal tips gegeven waar ik zeker gebruik van heb gemaakt. Nu zit ik vanaf 4 maart op een opdracht waar ik het ontzettend naar mij zin heb. 
 
Al met al kan ik zeggen dat DigiWyse een fijne werkgever is. Zij staan klaar voor hun collega's en helpen je altijd waar het nodig is!