Ontmoet Digiwyse

Onze visie en basis ligt bij het zo goed mogelijk helpen van onze collega's, partners, kandidaten en kantoorhond op basis van vertrouwen. Open, drempelloze communicatie is voor ons de belangrijkste basis van een goede samenwerking. 

Bij Digiwyse kijken we samen waar jij goed in bent.

Kom kennis maken

Onze consultants staan voor je klaar om je te voorzien van goed vrijblijvend advies over je carrière, onze werkwijze, onze opleidingsmogelijkheden en voorbeelden van onze banen. Stel hieronder je vraag of stuur ons een berichtje via WhatsApp.   

Onze banen

img
img
  • icon Discovery
  • icon Ambition
  • icon Results

IT Academie

Bij Digiwyse doen we het samen. Met onze IT Academie en trainingen zorgen we dat jij up-to-date bent met je technische kennis die aansluit bij jouw ambitie en opdracht. Certificaten behalen zonder studieschulden.  

img

Hoe het allemaal begon

Vijf jaar geleden is het allemaal begonnen toen Frank, Bart en Arjan hun krachten gingen bundelen. Met een gecombineerde ervaring van meer dan 100 jaar gaan ze geen uitdaging uit de weg. Drie eigenaren, negentig professionals, één doel om de wereld te redden van de moeilijkste Microsoft problemen. Lees hieronder meer over de teamleden. 

In goed gezelschap

...

img

Frank , Co-founder / Financieel Directeur

img

Arjan , Co-Founder / Commercieel Directeur

img

Bart , Co-Founder

img

Iris , Coach

img

Charlotte , Coach

img

Rick , Head of Recruitment

img

Charlene , Recruitment Consultant

img

Esther , Finance Queen

img

Mariska , Recruitment Consultant

img

Marjolein , Coach

Makkelijk in contact

Stuur een berichtje en vraag advies aan onze collega's.