DIGIWYSE

Wij streven naar een langdurige samenwerking, met nadruk op open communicatie en plezier in het werk.

We bieden coaching voor zowel persoonlijke als professionele groei, zodat iedereen zich thuis voelt en aan een uitdagende carrière werkt. Voor ons is het niet alleen de bestemming, maar ook de reis die telt.

DIGIWYSE X WORTELL

Groei bij ons van Support Engineer naar Microsoft Azure of Security specialist.

Als onderdeel van de Wortell Group, een Microsoft Solutions Partner met talloze internationale awards, bieden we unieke kansen voor uitdagende ervaringen en officiële Microsoft-certificeringen om jouw specialisme te bereiken.

Ontwikkel je bij Digiwyse.

img
img
  • icon Leer
  • icon Groei
  • icon Succes

Groei bij ons van Support Engineer naar Microsoft Azure of Security specialist. Als onderdeel van de Wortell Group, een Microsoft Solutions Partner met talloze internationale awards, bieden we unieke kansen voor uitdagende ervaringen en officiële Microsoft-certificeringen om jouw specialisme te bereiken.

Coaching bij Digiwyse

LEES HET VERHAAL

Wij zijn er om jouw groei en succes te ondersteunen. Coaches beantwoorden vragen, hebben regelmatige persoonlijke gesprekken en helpen je het beste uit jezelf en je carrière te halen. Bij Digiwyse geloven we in jouw succes en staan onze coaches klaar om je te begeleiden op elke stap van je reis.

img

Hoe het allemaal begon

Vijf jaar geleden is het allemaal begonnen toen Frank, Bart en Arjan hun krachten gingen bundelen. Met een gecombineerde ervaring van meer dan 100 jaar gaan ze geen uitdaging uit de weg. Drie eigenaren, negentig professionals, één doel om de wereld te redden van de moeilijkste Microsoft problemen. 

In goed gezelschap

Wij staan altijd voor je klaar.

img

Charlène , Sales & Recruitment

img

Frank , Co-founder / Financieel Directeur

img

Bart , Co-founder

img

Kim , Recruitment & Marketing

img

Rick , Recruitment & Marketing manager

img

Esther , Financiële administratie

img

Charlotte , Coach

img

Iris , Coach

img

Arjan , Co-founder / Commercieel Directeur

Makkelijk in contact

Vraag advies.