Digiwyse
Digiwyse

Wat een avontuur! Het voelt als gisteren dat ik mijn eerste stappen zette in de wereld van recruitment, onervaren maar boordevol enthousiasme. Een flinke sprong van jaren in de horeca naar een 9-tot-5 kantoorbaan, maar ik moet zeggen, ik voelde mij meteen thuis in dit gezellige team van Digiwyse.

Ik heb het voorrecht gehad om geweldige kandidaten te spreken en van elk van hen te leren. Maar laten we niet vergeten hoe waardevol mijn collega's zijn geweest in dit proces. Zij hebben mij begeleid en aangemoedigd om uit mijn comfortzone te stappen en mijn vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

"Ik voelde mij meteen thuis in dit gezellige team van Digiwyse."

Wat mij het meest heeft geïnspireerd in deze eerste maanden is de vrijheid en verantwoordelijkheid die ik kreeg om mijn werk te vormen. Bij Digiwyse geloven wij in het nemen van eigenaarschap over onze taken en het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als mezelf. Dit heeft mij de kans gegeven om mijn dagen zo in te richten dat ze zowel productief als plezierig zijn.

Ik kijk uit naar de maanden die nog gaan komen, vol nieuwe uitdagingen, groeimogelijkheden en inspirerende ontmoetingen. Er valt nog zoveel te leren, en dat is wat deze reis zo spannend maakt. Dus, kijk ik uit om aan een succesvolle toekomst bij Digiwyse te bouwen.

Ervaringen van collega’s

img

“Digiwyse kijkt naar je drive en wie jij bent als persoon”

Hoe Maikel vanuit een andere achtergrond bij Digiwyse terechtkwam. 
lees meer

“Van school kreeg ik te horen dat Digiwyse een goede match voor mij is”

Melvin over zijn stap van student naar ICT professional.
lees meer
img