Digiwyse
Digiwyse

Mijn naam is Nickolas en via Digiwyse ben ik werkzaam bij een transportbedrijf dat een grote rol speelt in het transport van agrarische producten. Hier werken elke dag honderden mensen die ervoor zorgen dat bijvoorbeeld aardappelen, melk, groenten en fruit op de juiste plekken in zowel Nederland als het buitenland terechtkomen. Het is een enorme eer om hier onderdeel te mogen zijn van het ICT-team. In mijn verhaal vertel ik je hoe ik bij dit mooie bedrijf terecht ben gekomen. Want dit vraag je je misschien wel af.   

Tussen alle vacatures sprong er ééntje ver bovenuit, dat was die van Digiwyse. Nadat ik, tijdens mijn zoektocht, mij ging verdiepen in alle vacatures vond ik dat de vacature van Digiwyse mij het meeste aansprak van alles wat ik tegenkwam. 

"Door de persoonlijke aandacht en gezelligheid was Digiwyse voor mij eigenlijk al meteen een vanzelfsprekende keuze om hier te gaan werken."

Het feit dat zij een onderdeel zijn van de Wortell Groep biedt mij mooie kansen. Daarnaast zijn er verschillende soorten kansen die zij aanbieden met betrekking tot doorgroeimogelijkheden. Door de persoonlijke aandacht en gezelligheid was Digiwyse voor mij eigenlijk al meteen een vanzelfsprekende keuze om hier te gaan werken. 

Ik zocht al een langere tijd een uitdaging in mijn IT-carrière en die heb ik dankzij Digiwyse gevonden! Mijn droombaan in de IT is Cloud Engineer en samen met Digiwyse groei ik hier naartoe. 

 

Ervaringen van collega’s

img

“Van school kreeg ik te horen dat Digiwyse een goede match voor mij is”

Melvin over zijn stap van student naar ICT professional.
lees meer

“Digiwyse vind ik een fijne club om voor te werken”

Pascal over zijn eerdere ervaringen met Digiwyse medewerkers.
lees meer
img