Digiwyse
Digiwyse

Tijdens mijn laatste jaar van de studie wist ik dat detachering goed bij me zou passen. Ik wilde verschillende ervaringen opdoen om erachter te komen waar mijn interesses en talenten lagen. Zo zou ik ontdekken welke richting ik op wilde gaan in mijn carrière.

Via school hoorde ik over Digiwyse en al snel had ik mijn eerste gesprek met Mariska. Het was een ontspannen en fijn gesprek waarin we bespraken wat ik leuk vond tijdens mijn eerdere stage-ervaringen. Mariska gaf me een goed gevoel en vertelde me over de persoonlijke begeleiding en ontwikkeling die ik bij Digiwyse kon verwachten. Nu ik een tijdje bij Digiwyse werk, kan ik zeggen dat mijn eerste indruk klopte. Ik voelde me vanaf het begin welkom en gewaardeerd en ik heb alle kansen gekregen om te groeien.

“In dit fijne en vooral relaxte gesprek werd vooral gekeken naar mijn eerdere stage-ervaringen en wat ik het leukste vond om te doen tijdens mijn stages.” 

Na mijn afstuderen ging ik op reis en had ik tijd om te interrailen in België, Spanje en Frankrijk. Ik kreeg begripvol een contract aangeboden voor na mijn vakantie. Het was fijn om zekerheid te hebben. Na mijn vakantie was ik enthousiast om te beginnen met mijn eerste project. De werkomgeving is precies wat ik had verwacht, dankzij Mariska's eerlijke uitleg en mijn eerdere stage-ervaringen. Ik heb leuke collega's en een informele sfeer op mijn project.

Ervaringen van collega’s

img

“We kneden ons coachingstraject helemaal naar jouw doelen, interesses en persoonlijkheid”

Charlotte en Iris over persoonlijke coaching bij Digiwyse.
lees meer

“Ik voelde mij meteen thuis in dit gezellige team van Digiwyse”

Kim vertelt over haar eerste halfjaar bij Digiwyse.
lees meer
img