In het laatste jaar van mijn studie had ik het idee dat detachering goed bij mij zou passen. Je doet op verschillende plekken ervaring op, om er zo achter te komen waar je interesses en talenten liggen. Op deze manier leer je welke kant je op wilt gaan in je carrière.  

Via school kreeg ik te horen dat Digiwyse een goede match voor mij is en kort daarna kwam mijn eerste contact met Mariska. In dit fijne en vooral relaxte gesprek werd vooral gekeken naar mijn eerdere stage-ervaringen en wat ik hier het leukste vond om te doen. Mariska gaf mij een goed gevoel en vertelde mij over de persoonlijke begeleiding en de ontwikkeling die ik zou kunnen doormaken. Nu ik een tijdje bij Digiwyse werk, kan ik zeggen dat, vanaf dat eerste moment al een hele goede verwachting is gegeven over wat mij te wachten stond.  

“In dit fijne en vooral relaxte gesprek werd vooral gekeken naar mijn eerdere stage-ervaringen en wat ik het leukste vond om te doen tijdens mijn stages.” 

In mei had ik het eerste gesprek met Mariska terwijl ik ondertussen nog mijn studie moest afronden. Na mijn studie wilde ik graag nog wat tijd om te reizen en zo ging ik o.a. interrailen in België, Spanje en Frankrijk. Hier was begrip voor en dus kreeg ik een contract aangeboden voor na mijn vakantie. Het was superfijn dat het mogelijk was om in oktober te beginnen. Op reis gaf dit mij een heel fijn gevoel, omdat ik de zekerheid van een baan had.  

Na mijn vakantie had ik erg veel zin om te beginnen met mijn eerste project. Het is hier precies zoals ik het mij had voorgesteld door de eerlijke uitleg van Mariska en de eerdere ervaringen van mijn stages. Ook heb ik hele leuke collega’s op mijn project en is de sfeer lekker informeel.  

Ervaringen van collega’s

img

“Zelf ben ik erg loyaal en vond ik een nieuwe stap erg spannend.”

Thomas vertelt over de moeilijke beslissing om van baan te switchen. 
lees meer

“Bij Digiwyse kan je compleet jezelf zijn”

Lucas werkt vier jaar bij Digiwyse en vertelt hier hoe zijn ervaring is.
lees meer
img