Digiwyse
Digiwyse

Het was een koude winterdag toen ik langs de zijlijn van het voetbalveld stond en daar Danny Burlage ontmoette. Hij was naar de wedstrijd van zijn zoon aan het kijken en ik stond daar als een trotse vader van mijn eigen team. We raakten aan de praat en het gesprek kwam al snel op ons werk. Ik vertelde hem over mijn nieuwe bedrijf, Clarox, en hoe we Microsoft-specialisten helpen met het vinden van specifieke projecten. Danny was meteen geïnteresseerd en hij vertelde me dat hij de oprichter was van een innovatieve Microsoft dienstverlener genaamd Wortell.

Diezelfde week nog hadden we een afspraak op het hoofdkantoor van Wortell, dat gevestigd was in een prachtige kerk in Lijnden. Het was alsof we elkaar al jaren kenden, we hadden een klik en een jarenlange samenwerking was geboren. We werkten samen om mensen in de IT te helpen bij het ontwikkelen van hun carrière en het was geweldig om te zien hoeveel mensen we konden helpen.

"Deze partnership heeft als doel om samen nóg meer mensen te helpen aan een carrière in de IT."

Een paar jaar later richtte ik samen met Arjan en Bart Digiwyse op, waardoor we nog meer mensen konden helpen bij het vinden van hun droombaan in de IT. We werken met veel plezier samen en maken gebruik van de mogelijkheden van Wortell en Digiwyse om onze collega's zo goed mogelijk te laten groeien. We helpen mensen bij het maken van de stap van Support Engineer naar Microsoft Cloudspecialist en we zien hoeveel verschil we kunnen maken in hun carrière.

Na vijf jaar is Digiwyse nu een strategische partner en onderdeel van de Wortell-group. Onze samenwerking heeft als doel om nog meer mensen te helpen bij het ontwikkelen van hun carrière in de IT. Maar het gaat niet alleen om ons werk, we genieten ook van elkaars gezelschap. Het is altijd gezellig wanneer Danny een biertje komt drinken op ons kantoor en we praten over van alles en nog wat. We zijn dankbaar voor de vriendschap en de samenwerking die uit een toevallige ontmoeting op het voetbalveld is ontstaan.

Ervaringen van collega’s

img

“We kneden ons coachingstraject helemaal naar jouw doelen, interesses en persoonlijkheid”

Charlotte en Iris over persoonlijke coaching bij Digiwyse.
lees meer

“Digiwyse kijkt naar je drive en wie jij bent als persoon”

Hoe Maikel vanuit een andere achtergrond bij Digiwyse terechtkwam. 
lees meer
img