Zo’n 10 jaar geleden ontmoette ik langs de lijn bij mijn voetbalclub HBC Danny Burlage, één van de founders van onze samenwerkingspartner Wortell. Die op dat moment naar een hele spannende wedstrijd van zijn zoon keek. Wij kenden elkaar toen (nog) niet en tijdens het gesprek vertelde ik hem toevallig dat Bart (andere eigenaar van Digiwyse) en ik een nieuw bedrijf genaamd Clarox waren begonnen.

Bij Clarox helpen wij Microsoft-specialisten aan specifieke projecten waar Wortell veel vraag naar had. Danny was direct enthousiast en bleek eigenaar te zijn van de innovatieve Microsoft dienstverlener Wortell. Diezelfde week hadden wij nog een afspraak in de mooie kerk in Lijnden, waar het hoofdkantoor van Wortell is gevestigd. Na het “voetbalveldmoment” kwam er een jarenlange samenwerking tot stand.

"Deze partnership heeft als doel om samen nóg meer mensen te helpen aan een carrière in de IT."

Een aantal jaar later startte ik samen met Arjan en Bart Digiwyse. Naast het helpen van ICT specialisten met een specifieke expertise helpen wij daardoor nu ook al 5 jaar jonge ICT professionals bij de groei van hun carrière. Dit doen wij met ontzettend veel plezier om met de mogelijkheden van Wortell en Digiwyse samen onze ICT collega’s zo goed mogelijk te laten groeien. Om bijvoorbeeld van Support Engineer naar Microsoft Cloudspecialist te groeien.

Na 5 jaar is Digiwyse inmiddels een strategisch partner en onderdeel van de Wortell-group. Deze partnership heeft als doel om samen nóg meer mensen te helpen aan een carrière in de IT. Daarnaast vinden wij het gewoon gezellig wanneer Danny een biertje bij ons op kantoor komt drinken.

Ervaringen van collega’s

img

“Digiwyse vind ik een fijne club om voor te werken.”

Pascal over zijn eerdere ervaringen met Digiwyse medewerkers.
lees meer

“Digiwyse kijkt naar je drive en wie jij bent als persoon.”

Hoe Maikel vanuit een andere achtergrond bij Digiwyse terechtkwam. 
lees meer
img