Digiwyse
Digiwyse

Medior ICT Support Engineer bij overheidsinstanties

Regio Zeeland, Zeeland · Zeeland · MBO · 02 jaar

solliciteer nu!

In het kort

 • icon €2.600,- tot €3.000,- bruto per maand (excl. vakantiegeld en overige reserveringen) o.b.v. kennis en ervaring
 • icon In deze functie heb ik het meeste contact met eindgebruikers binnen de organisatie, om hen technische ondersteuning te bieden en hun IT-gerelateerde problemen en vragen op te lossen.
 • icon De belangrijkste eis voor deze functie is het beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden, essentieel voor het effectief ondersteunen en begeleiden van eindgebruikers bij hun IT-vragen en -problemen.
 • icon Zeeland
 • icon Leaseauto mét tankpas (zonder eigen bijdrage!) óf een NS Businesscard of een volledige reiskostenvergoeding
 • icon Onbeperkt Microsoft certificaten behalen zonder studieschuld

Samenvatting

Als Medior Support Engineer ben je verantwoordelijk voor het bieden van technische ondersteuning en het oplossen van hard- en softwareproblemen voor eindgebruikers binnen een overheidsorganisatie. Je verantwoordelijkheden omvatten het registreren en analyseren van incidenten, het beheren van IT-middelen en het actief bijdragen aan de ICT-kennisbasis van de organisatie. Je ondersteunt gebruikers voornamelijk via Teamviewer, maar je reist ook naar verschillende locaties in Zeeland voor fysieke IT-werkzaamheden. Naast technische vaardigheden zijn uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve houding cruciaal voor succes in deze rol.

Lees meer

Werken bij een Microsoft Solutions Partner

Wij zijn trots lid van de Wortell Group waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen van Support Engineer tot een specialist in Microsoft Cloud of Security.

Als onderdeel van de Wortell Group, een Microsoft Solutions Partner met indrukwekkende (inter)nationale Microsoft awards, kunnen we je uitdagende werkervaringen bieden en je helpen officiële certificeringen te behalen op weg naar jouw gewenste specialisatie.

Lees meer

Functieomschrijving

 1. Technische Ondersteuning Bieden: Als eerste aanspreekpunt voor ICT-vragen en -problemen, ondersteun ik eindgebruikers door technische problemen met hardware en software te diagnosticeren en op te lossen. Dit gebeurt hoofdzakelijk op afstand via Teamviewer, maar ook door persoonlijke assistentie waar nodig.

 2. Incidentbeheer: Ik registreer en analyseer binnenkomende incidenten en problemen, zorg voor een zorgvuldige documentatie van de stappen naar de oplossing, en los deze op in overeenstemming met ITIL-principes. Dit houdt ook in dat ik actief zoek naar patronen om terugkerende problemen te identificeren en te voorkomen.

 3. Beheer van IT-middelen: Het bijhouden van een actuele inventaris van IT-middelen, waaronder hardware, software en licenties, valt onder mijn verantwoordelijkheid. Ik zorg ervoor dat alle middelen correct worden beheerd en aan de organisatorische behoeften voldoen.

 4. Kennisbeheer en Training: Ik draag actief bij aan het bijhouden en uitbreiden van de kennisdatabase van de organisatie. Daarnaast ontwikkel en verzorg ik trainingen en handleidingen voor gebruikers om hen te helpen efficiënter gebruik te maken van IT-systemen en applicaties.

 5. Proactieve Probleemoplossing: Door het analyseren van trends en het herkennen van terugkerende problemen werk ik proactief aan het voorkomen van incidenten voordat ze impact hebben op de eindgebruikers. Dit vereist een voortdurende evaluatie van de IT-omgeving en het maken van aanbevelingen voor verbeteringen.

Lees meer

Bedrijfscultuur

De organisatie in kwestie is een overheidsinstelling gelegen in de regio Walcheren, provincie Zeeland. Deze instelling speelt een rol in de gemeenschap door diverse diensten te verlenen die essentieel zijn voor het openbaar welzijn en de lokale ontwikkeling. Het team informatisering en automatisering, waarbinnen de functie van Medior Helpdeskmedewerker valt, is verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van de IT-infrastructuur en -diensten. Dit team zorgt ervoor dat alle ICT middelen efficiënt functioneren en ondersteunt gebruikers in hun dagelijkse behoeften. De organisatie kenmerkt zich door een platte structuur met een open en collegiale cultuur, waarin veel waarde wordt gehecht aan eigen initiatief en de ontwikkeling van haar medewerkers.

Nu solliciteren op

Medior ICT Support Engineer bij overheidsinstanties

Regio Zeeland, Zeeland · Zeeland · MBO · 02 jaar

Schrijf je hier in en we nemen contact met je op om je zo goed mogelijk te helpen aan je volgende baan.