Digiwyse
Digiwyse

ICT Support Engineer bij één van de grootste biermerken van de wereld

Regio Leiden · Zuid-Holland · MBO · 01 jaar

solliciteer nu!

In het kort

  • icon € 2.500,- tot € 2.900,- bruto per maand (excl. vakantiegeld en overige reserveringen) o.b.v. kennis en ervaring
  • icon Met uitzicht op een vast contract en een volledige pensioenregeling
  • icon Afgeronde MBO ICT + Engelse taalvaardigheid
  • icon Leiden (Zuid-Holland)
  • icon Leaseauto mét tankpas (zonder eigen bijdrage!) óf een NS Businesscard of een volledige reiskostenvergoeding
  • icon Onbeperkt Microsoft certificaten behalen zonder studieschuld + Online en fysieke trainingen en kennisplatformen

Samenvatting

Stel je voor: je staat op een feestje, biertje in de hand en vertelt vol trots dat jij de tech-held bent op het hoofdkantoor van een echte biergigant! Wij zijn op zoek naar een ICT Werkplekbeheerder die de vibe van onze biercultuur combineert met zijn of haar passie voor Microsoft-technologie. Bij ons kom je terecht in een wereld waar werk en plezier hand in hand gaan.

Lees meer

Werken bij een Microsoft Solutions Partner

Wij zijn trots lid van de Wortell Group waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen van Support Engineer tot een specialist in Microsoft Cloud of Security.

Als onderdeel van de Wortell Group, een Microsoft Solutions Partner met indrukwekkende (inter)nationale Microsoft awards, kunnen we je uitdagende werkervaringen bieden en je helpen officiële certificeringen te behalen op weg naar jouw gewenste specialisatie.

Lees meer

Functieomschrijving

  1. Incidentondersteuning: Je biedt effectieve technische ondersteuning aan eindgebruikers voor ICT-gerelateerde incidenten. Dit omvat het oplossen van problemen op afstand via telefoon, e-mail of andere communicatiemiddelen, evenals het bieden van face-to-face ondersteuning indien nodig.

  2. Troubleshooting en Probleemoplossing: Je diagnosticeert en identificeert technische problemen, voert grondige probleemanalyses uit en streeft naar tijdige oplossingen om de operationele continuïteit te waarborgen.

  3. Installatie en Configuratie: Je installeert, configureert en onderhoudt hardware en software, inclusief werkstations, printers, en andere randapparatuur, binnen de Microsoft Office 365 / Windows 10-omgeving.

  4. Gebruikersondersteuning: Je bent het aanspreekpunt voor eindgebruikers en biedt begeleiding en training bij het gebruik van ICT-middelen en applicaties om hun efficiëntie te maximaliseren.

Lees meer

Bedrijfscultuur

Binnen deze organisatie maak je deel uit van de afdeling Digital & Technology, een team dat bestaat uit 40+ gepassioneerde professionals. Jouw werkplek bevindt zich in het centrum van Leiden, tegenover het Centraal Station. Dit gloednieuwe kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer bijvoorbeeld vanuit Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag.

Nu solliciteren op

ICT Support Engineer bij één van de grootste biermerken van de wereld

Regio Leiden · Zuid-Holland · MBO · 01 jaar

Schrijf je hier in en we nemen contact met je op om je zo goed mogelijk te helpen aan je volgende baan.