ICT Support Engineer bij bekende Nederlandse bank

Regio Den Haag · Zuid-Holland · MBO · Starter

solliciteer nu!

In het kort

  • icon €2.350,- tot €2.900,- bruto per maand (excl. vakantiegeld en overige reserveringen) o.b.v. kennis en ervaring
  • icon Gebruikersondersteuning m.b.t. Microsoft 365, Azure Active Directory
  • icon MBO ICT en 40 uur per week beschikbaar
  • icon Den Haag + mogelijkheid tot thuiswerken
  • icon Leaseauto mét tankpas (zonder eigen bijdrage!) óf een NS Businesscard of een volledige reiskostenvergoeding
  • icon Onbeperkt Microsoft certificaten behalen zonder studieschuld + Online en fysieke trainingen en kennisplatformen

Samenvatting

Jij bent een problem solver en een Microsoft Workplace expert. Join onze crew en word de held van de dag voor duizenden collega's bij een bekende Nederlandse bank in Den Haag. Als Microsoft Support Engineer ben jij de onmisbare schakel die de nieuwste cloudtechnologieën naar de werkplek van onze gebruikers brengt. Je biedt eerstelijns support binnen een moderne Azure en 365 omgeving, face-to-face en op afstand en zorgt ervoor dat onze gebruikers moeiteloos hun werk kunnen doen. 

Lees meer

Werken bij een Microsoft Solutions Partner

Ontwikkel je van Support Engineer naar Microsoft Cloud of Security specialist.   

Digiwyse is onderdeel van de Wortell Group. Wortell is een Microsoft Solutions Partner met verschillende (inter)nationale Microsoft awards achter hun naam. Deze unieke samenwerking zorgt ervoor dat wij jou met uitdagende werkervaringen en officiële certificeringen naar het gewenste specialisme brengen.

Lees meer

Arbeidsvoorwaarden

Bij ons krijg je maar liefst 27 vakantiedagen om te ontspannen en op te laden voor de uitdagingen die nog komen gaan. We bieden zeer mooie doorgroeimogelijkheden in functie en salaris, waarbij je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en je carrière naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot thuiswerken, zodat je werk en privé perfect in balans kunt houden. Bij ons sta je er niet alleen voor: als onderdeel van ons team krijg je persoonlijke begeleiding van een ervaren Coach, die je helpt om het beste uit jezelf te halen. En als kers op de taart bieden we een jaarcontract met mogelijkheid tot een vast contract, zodat jij je toekomst bij ons kunt opbouwen.

Lees meer

Bedrijfscultuur

Bij Digiwyse hebben we meerdere collega's die werkzaam zijn bij deze organisatie en wat hen echt opvalt is de fantastische werksfeer. Hier hangt een fijne, vriendschappelijke en ontspannen sfeer, waarin iedereen elkaar ondersteunt. We zijn er trots op om te horen dat onze nieuwe collega's zeer positief zijn over het inwerkproces, dat duidelijk is afgestemd op het niveau van de professional. We nemen hier de tijd voor je en geven je de juiste begeleiding om succesvol te zijn.

Bij ons is er altijd ruimte voor eigen initiatief en input van onze medewerkers. Daarnaast vinden er ook regelmatig gezellige vrijdagmiddag borrels plaats, waar je zeker niet bij wilt ontbreken. Je werkt bij een internationale organisatie met meer dan 15.000 collega's, waardoor de doorgroeimogelijkheden eindeloos zijn. Word lid van ons team en ontdek zelf waarom onze medewerkers zich hier thuis voelen.

Nu solliciteren op

ICT Support Engineer bij bekende Nederlandse bank

Regio Den Haag · Zuid-Holland · MBO · Starter

Schrijf je hier in en we nemen contact met je op om je zo goed mogelijk te helpen aan je volgende baan.