Digiwyse
Digiwyse

ICT Projectmanager bij Microsoft Solutions specialist

Regio Lijnden, Lijnden · Noord-Holland · 05-10 jaar

solliciteer nu!

In het kort

 • icon €4.500,- tot €5.200,- bruto per maand (excl. vakantiegeld en overige reserveringen) o.b.v. kennis en ervaring
 • icon Contact met IT-professionals, stakeholders van projecten, en teamleden die zich richten op Agile ontwikkeling en Microsoft-technologieën
 • icon Vermogen om effectief te communiceren en samen te werken met diverse teams en stakeholders, terwijl je Agile principes toepast en projecten binnen tijd en budget succesvol leidt
 • icon Lijnden (mogelijkheid tot hybride werken)
 • icon Afhankelijk van jouw functie krijg jij bij indienstname een auto, een mobiliteitsbudget of een reiskostenvergoeding tot je beschikking.
 • icon Interessante trainingen en ontwikkelingen op gebied van geavanceerde Microsoft-technologieën, Agile en Scrum-certificeringen, en leiderschapsvaardigheden

Samenvatting

Als projectmanager bij Wortell coördineer je IT-projecten, faciliteer je de samenwerking tussen technische teams en stakeholders, en pas je Agile principes toe met een focus op Microsoft-technologieën, om ervoor te zorgen dat projecten op tijd, binnen budget en volgens de vereiste kwaliteitsnormen worden opgeleverd.

Lees meer

Werken bij een Microsoft Solutions Partner

Digiwyse is onderdeel van de Wortell Group. Wortell is een Microsoft Solutions Partner met verschillende (inter)nationale Microsoft awards achter hun naam. Deze unieke samenwerking zorgt ervoor dat wij jou met uitdagende werkervaringen en officiële certificeringen naar het gewenste specialisme brengen.

Lees meer

Functieomschrijving

 1. Projectplanning en -management: Ontwikkelen van gedetailleerde projectplannen, inclusief tijdlijnen, budgetten en resources, om ervoor te zorgen dat projectdoelstellingen efficiënt en effectief worden behaald.
 2. Stakeholdermanagement: Actief communiceren en samenwerken met stakeholders binnen en buiten de organisatie om verwachtingen te managen, steun te verkrijgen en projectvoortgang te rapporteren.
 3. Agile en Scrum toepassen: Implementeren van Agile-principes en Scrum-methodieken om flexibiliteit te bevorderen, snelle iteraties mogelijk te maken en responsiviteit te maximaliseren tegenover veranderende projecteisen.
 4. Risico- en probleembeheer: Identificeren, beoordelen en mitigeren van risico's en problemen gedurende het projectverloop om de impact op de projectdoelstellingen te minimaliseren.
 5. Technische samenwerking en leiderschap: Leiding geven aan en samenwerken met technische teams, gebruikmakend van kennis in Microsoft-technologieën, om technische uitdagingen te overwinnen en innovatieve oplossingen te leveren.

Lees meer

Bedrijfscultuur

Deze organisatie staat bekend om zijn expertise in Microsoft-technologieën en heeft door de jaren heen verschillende awards gewonnen, wat hun positie als leider in de branche bevestigt. Deze erkenningen zijn niet alleen een bewijs van diepgaande technische kennis en innovatieve aanpak maar weerspiegelen ook hun toewijding aan het leveren van uitmuntende oplossingen die gebruikmaken van de nieuwste Microsoft-technologieën.

De bedrijfscultuur is gebaseerd op innovatie, samenwerking, en een sterke focus op persoonlijke en professionele groei, met Agile werkwijzen en kennisdeling als kern. Medewerkers worden aangemoedigd om creatief te denken en te handelen, met een nadruk op continue verbetering en klanttevredenheid. Dit alles vindt plaats in een open en ondersteunende omgeving waarin het streven naar technologische vooruitgang en de ontwikkeling van oplossingen met Microsoft-technologieën centraal staan.

Nu solliciteren op

ICT Projectmanager bij Microsoft Solutions specialist

Regio Lijnden, Lijnden · Noord-Holland · 05-10 jaar

Schrijf je hier in en we nemen contact met je op om je zo goed mogelijk te helpen aan je volgende baan.