Digiwyse
Digiwyse

Skilled Support Engineer bij Marktleider in Beddenproducten in Deventer

Regio Deventer · MBO · 03 jaar

solliciteer nu!

In het kort

 • icon € 2.800,- tot € 3.600,- bruto per maand (excl. vakantiegeld en overige reserveringen) op basis van kennis en ervaring
 • icon Ondersteuning van eindgebruikers binnen de organisatie met moderne Microsoft werkplek (365, Intune, SharePoint, Teams)
 • icon Uitgebreide ervaring met Microsoft 365 en uitstekende Nederlandse taalvaardigheid
 • icon Deventer, werken op locatie
 • icon Leaseauto mét tankpas (zonder eigen bijdrage!) of een volledige reiskostenvergoeding
 • icon Onbeperkt Microsoft certificaten behalen zonder studieschuld + Online en fysieke trainingen en kennisplatformen Samenvatting

Samenvatting

Als Skilled Support Engineer bij een marktleider in beddenproducten in Deventer ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning van eindgebruikers bij het oplossen van vragen rondom de moderne Microsoft werkplek. Je biedt hulp bij vragen over Microsoft 365, Intune, SharePoint en Teams. Daarnaast speel je een cruciale rol in het onsite uitrollen van nieuwe werkplekken.

Lees meer

Werken bij een Microsoft Solutions Partner

Wij zijn trots lid van de Wortell Group waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen van Support Engineer tot een specialist in Microsoft Cloud of Security.

Als onderdeel van de Wortell Group, een Microsoft Solutions Partner met indrukwekkende (inter)nationale Microsoft awards, kunnen we je uitdagende werkervaringen bieden en je helpen officiële certificeringen te behalen op weg naar jouw gewenste specialisatie.

Lees meer

Functieomschrijving

 • Ondersteuning bieden: Beantwoorden en oplossen van vragen van eindgebruikers met betrekking tot de Microsoft 365 omgeving, Intune, SharePoint en Teams.
 • Probleemoplossing: Analyseren en oplossen van technische problemen om een soepele werking van IT-diensten te garanderen.
 • Nieuwe werkplekken uitrollen: Helpen bij het onsite uitrollen en configureren van nieuwe werkplekken binnen de organisatie.
 • Documentatie: Bijhouden van gedetailleerde documentatie van technische problemen en oplossingen.
 • Training en ondersteuning: Geven van trainingen en ondersteuning aan eindgebruikers om hen vertrouwd te maken met nieuwe systemen en software.

Lees meer

Bedrijfscultuur

Dit bedrijf is een vooraanstaande speler in de productie van hoogwaardige slaapoplossingen en marktleider in bedden en beddenproducten. Ze hechten veel waarde aan duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Werken hier betekent deel uitmaken van een hecht team waar samenwerking en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Het bedrijf biedt een stimulerende werkomgeving waar je de kans krijgt om bij te dragen aan duurzame en innovatieve projecten.

 

Nu solliciteren op

Skilled Support Engineer bij Marktleider in Beddenproducten in Deventer

Regio Deventer · MBO · 03 jaar

Schrijf je hier in en we nemen contact met je op om je zo goed mogelijk te helpen aan je volgende baan.