Microsoft Workplace Engineer bij transportbedrijf

Regio Lelystad · Flevoland · MBO · 01 jaar

solliciteer nu!

In het kort

  • icon €2.500,- tot €2.900,- bruto per maand (excl. vakantiegeld en overige reserveringen) o.b.v. kennis en ervaring)
  • icon Gebruikersondersteuning m.b.t. Microsoft + technische doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
  • icon MBO ICT + relevante (stage)ervaring
  • icon Lelystad + mogelijkheden om thuis te werken
  • icon Leaseauto mét tankpas (zonder eigen bijdrage!) óf een NS Businesscard óf een volledige reiskostenvergoeding
  • icon Onbeperkt Microsoft certificaten behalen zonder studieschuld + Online en fysieke trainingen en kennisplatformen

Werken bij een Microsoft Solutions Partner

Digiwyse is onderdeel van de Wortell Group. Wortell is een Microsoft Solutions Partner met verschillende (inter)nationale Microsoft awards achter hun naam.

Deze unieke samenwerking zorgt ervoor dat wij jou met uitdagende werkervaringen en officiële certificeringen naar de gewenste Microsoft specialisme brengen. Dus groei met ons van Support Engineer naar Microsoft Azure of Security specialist. 

Samenvatting

Bij dit internationale grootschalige transportbedrijf zoeken wij een Microsoft Workplace engineer. Je houdt je bezig met het ondersteunen van zowel de collega's op kantoor als in de vrachtwagens. Zij maken gebruik van diverse devices die allemaal samenwerken binnen de moderne Microsoft omgeving. Jij gaat je zowel bezig houden met de ondersteuning van bedrijfsspecifieke applicaties en Microsoft gebruikersvragen.

Lees meer

Bedrijfscultuur

Deze organisatie is gespecialiseerd in het vervoer van agrarische producten zoals bijvoorbeeld aardappelen, zuivel of andere voedingsproducten. Het is een internationale organisatie die voornamelijk door heel Europa actief is. Er werken ongeveer 2.000 collega's in verschillende functies binnen het transportproces. Zo zijn er veel collega's op kantoor, maar ook in dienst als vrachtwagenchauffeurs. Omdat het bedrijf veel afhankelijk is van techniek zorgen ze dat zij werken met de allernieuwste technische omgevingen. Zo ook op de ICT afdeling zal er dit jaar een transitie zijn naar de nieuwste Microsoft Azure omgeving. Je komt te werken in een kundig en vooral gezellig hecht team waar je je meteen thuis zult voelen. 

Nu solliciteren op

Microsoft Workplace Engineer bij transportbedrijf

Regio Lelystad · Flevoland · MBO · 01 jaar

Schrijf je hier in en we nemen contact met je op om je zo goed mogelijk te helpen aan je volgende baan.