Digiwyse
Digiwyse

Junior Support Engineer bij een Managed Services Bedrijf in Hilversum - Werkplezier met eigen kroeg en gamingruimte!

Regio Hilversum · Noord-Holland · MBO · Starter

solliciteer nu!

In het kort

 • icon €2.500 - €3.200 bruto per maand, afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
 • icon Bereidheid om onregelmatige diensten te draaien met bijbehorende toeslag.
 • icon Mogelijkheid om te worden overgenomen en een vast contract te krijgen.
 • icon Hilversum.
 • icon Leaseauto mét tankpas (zonder eigen bijdrage!) óf een NS Businesscard of een volledige reiskostenvergoeding.
 • icon Onbeperkt Microsoft certificaten behalen zonder studieschuld + Online en fysieke trainingen en kennisplatformen.

Samenvatting

Als Junior Support Engineer ben je verantwoordelijk voor het eerste contactmoment met klanten. Je komt te werken in een omgeving met diverse IT-omgevingen, wat zorgt voor een gevarieerde werkdag. Door jouw snelle schakelen en leergierigheid ben je in staat om snel passende oplossingen te bieden. 

Je gaat werken bij een bedrijf waar gezelligheid en ontspanning centraal staan. Het kantoor beschikt over een sfeervol kroegje, perfect voor een praatje en een moment van ontspanning met collega's. Daarnaast is er een toffe gamingruimte, compleet met luxe gamestoelen, waar je na het werk of tijdens een pauze even kunt ontspannen. Hier heerst een informele en energieke sfeer, waar plezier en werk hand in hand gaan. 

Lees meer

Werken bij een Microsoft Solutions Partner

Wij zijn trots lid van de Wortell Group waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen van Support Engineer tot een specialist in Microsoft Cloud of Security.

Als onderdeel van de Wortell Group, een Microsoft Solutions Partner met indrukwekkende (inter)nationale Microsoft awards, kunnen we je uitdagende werkervaringen bieden en je helpen officiële certificeringen te behalen op weg naar jouw gewenste specialisatie.

Lees meer

Functieomschrijving

Als Junior Support Engineer ben je de spil in de ondersteuning van eindgebruikers. Je registreert, beoordeelt en lost problemen op binnen de afgesproken dienstverlening. Daarnaast bewaak je de voortgang van tickets en houd je de klant op de hoogte. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en zet de klant altijd op de eerste plaats. 

Verantwoordelijkheden: 

 • Registreren, beoordelen en oplossen van calls binnen de afgesproken dienstverlening. 
 • 1ste Lijn ondersteuning aan eindgebruikers van klanten. 
 • Bewaken, opvolgen en afhandelen van tickets. 
 • Signaleren van veel voorkomende vragen, problemen en reacties. 
Lees meer

Functie-eisen

 • Afgeronde MBO ICT diploma; 
 • Vanaf 0,5 jaar relevante Support Engineer ervaring; 
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Lees meer

Arbeidsvoorwaarden

In deze functie heb je de mogelijkheid om door de klant overgenomen te worden en een vast contract te krijgen. Dit biedt je een fijne zekerheid in een snelgroeiende organisatie die voortdurend nieuwe klanten bereikt. Je hebt dus niet alleen een leuke en uitdagende baan, maar ook uitstekende toekomstmogelijkheden. 

Lees meer

Bedrijfscultuur

Je gaat werken voor een organisatie die verantwoordelijk is voor het beheren van verschillende IT-omgevingen van haar klanten. Deze organisatie staat bekend om haar klantgerichte benadering en hecht veel waarde aan het leveren van hoge kwaliteit diensten. De bedrijfscultuur is dynamisch, ondersteunend en gericht op continue verbetering en persoonlijke groei. Medewerkers worden aangemoedigd om initiatief te nemen en er is veel ruimte voor professionele groei. Teamwork en open communicatie vormen de basis van het dagelijkse werk, waarbij iedereen zich inzet om de best mogelijke service te leveren aan de klanten. 

Het kantoor is modern ingericht met leuke extra's zoals een groot gaming scherm met gamestoelen, een kroegje in het gebouw waar vaak wordt geborreld, en zelfs een bed voor wie tijdens de onregelmatige diensten een powernap wil doen. Hier heerst een levendige en ontspannen sfeer, waar collegialiteit en plezier net zo belangrijk zijn als het werk zelf. 

Nu solliciteren op

Junior Support Engineer bij een Managed Services Bedrijf in Hilversum - Werkplezier met eigen kroeg en gamingruimte!

Regio Hilversum · Noord-Holland · MBO · Starter

Schrijf je hier in en we nemen contact met je op om je zo goed mogelijk te helpen aan je volgende baan.