Digiwyse
Digiwyse

ICT Werkplekbeheerder bij internationaal farmaceutisch bedrijf

Regio Leiden · Zuid-Holland · MBO · 01 jaar

solliciteer nu!

In het kort

 • icon €2.400,- tot €2.900,- bruto per maand (excl. vakantiegeld en overige reserveringen) o.b.v. kennis en ervaring
 • icon Gebruikersondersteuning m.b.t. Microsoft + technische doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
 • icon MBO (ICT) + Goede Engelse spreek- en schrijfvaardigheid
 • icon Leiden
 • icon Leaseauto mét tankpas (zonder eigen bijdrage!) óf een NS Businesscard of een volledige reiskostenvergoeding
 • icon Onbeperkt Microsoft certificaten behalen zonder studieschuld + Online en fysieke trainingen en kennisplatformen

Samenvatting

ICT werkplekbeheerder voor een toonaangevend internationaal farmaceutisch bedrijf. Je biedt directe ondersteuning in een moderne Microsoft cloudomgeving, waar we werken aan baanbrekende vaccins en geneesmiddelen. Ben jij klaar voor deze spannende rol waar jouw IT-skills een wereld van verschil maken? Sluit je bij ons aan!

Lees meer

Werken bij een Microsoft Solutions Partner

Wij zijn trots lid van de Wortell Group waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen van Support Engineer tot een specialist in Microsoft Cloud of Security.

Als onderdeel van de Wortell Group, een Microsoft Solutions Partner met indrukwekkende (inter)nationale Microsoft awards, kunnen we je uitdagende werkervaringen bieden en je helpen officiële certificeringen te behalen op weg naar jouw gewenste specialisatie.

Lees meer

Verantwoordelijkheden

 • IT Incidentoplossing: Je draagt de verantwoordelijkheid voor het oplossen van een breed scala aan IT-incidenten. Dit omvat het analyseren, diagnosticeren en oplossen van technische problemen die zich voordoen bij eindgebruikers. Je bent de go-to persoon om IT-problemen aan te pakken en ervoor te zorgen dat de operationele continuïteit behouden blijft.

 • Microsoft Omgeving: Je werkt in een Microsoft-omgeving met Windows 10 en Microsoft 365. Dit biedt je de kans om je kennis en expertise op dit gebied te vergroten en je te specialiseren in deze technologieën.

 • Kenniscentrum bijhouden: Samen met je collega's werk je eraan om het kenniscentrum up-to-date te houden. Dit is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat binnenkomende incidenten efficiënt en effectief kunnen worden opgelost. Je zorgt ervoor dat de nieuwste kennis en best practices beschikbaar zijn voor het team.

 • Procesbeheer en -verbetering: Naast incidentoplossing, ben je betrokken bij het beheer, de bewaking en de verbetering van IT-processen. Je draagt bij aan de optimalisatie van workflows en procedures om de efficiëntie te verhogen.

 • Gebruikersondersteuning: Je bent het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers en staat klaar om hen te begeleiden en te trainen in het gebruik van ICT-middelen en applicaties. Jouw behulpzaamheid en communicatievaardigheden zijn essentieel om ervoor te zorgen dat eindgebruikers het maximale uit hun IT-omgeving halen.

Lees meer

Bedrijfscultuur

Dit bedrijf staat bekend als een internationale farmaceutische organisatie. Zij zijn verantwoordelijk voor diverse soorten medicatie en vaccinaties. Het bedrijf is gevestigd in Leiden en daar is ook de ICT afdeling te vinden. Je werkt hier binnen een gezellig en professioneel ICT team. Binnen deze organisatie werken zij met een groot aantal bedrijfsspecifieke applicaties. Het doel van deze organisatie is om vanuit een geneeskundige en wetenschappelijke blik de wereld gezonder en vitaler te maken. 

Nu solliciteren op

ICT Werkplekbeheerder bij internationaal farmaceutisch bedrijf

Regio Leiden · Zuid-Holland · MBO · 01 jaar

Schrijf je hier in en we nemen contact met je op om je zo goed mogelijk te helpen aan je volgende baan.