Digiwyse
Digiwyse

ICT Support Engineer bij een jeugd- en opvoedhulporganisatie

Regio Leiderdorp · Zuid-Holland · MBO · 02 jaar

solliciteer nu!

In het kort

  • icon €2.500,- tot €3.150,- bruto per maand (excl. vakantiegeld en overige reserveringen) o.b.v. kennis en ervaring
  • icon Eindgebruikers ondersteunen binnen een Microsoft Modern Workplace
  • icon MBO ICT + 40 uur per week beschikbaar
  • icon Leiderdorp
  • icon Leaseauto mét tankpas (zonder eigen bijdrage!) óf een NS Businesscard of een volledige reiskostenvergoeding
  • icon Onbeperkt Microsoft certificaten behalen zonder studieschuld + Online en fysieke trainingen en kennisplatformen

Samenvatting

Wil jij als ICT Support Engineer het verschil maken bij een van de grootste jeugd- en opvoedhulporganisaties in Zuid-Holland? Bij ons ondersteun je gebruikers met ICT-vraagstukken, zowel op afstand als persoonlijk. We werken in een Microsoft Office 365 / Windows 10 omgeving en hanteren diverse unieke applicaties.

Lees meer

Werken bij een Microsoft Solutions Partner

Ontwikkel je van Support Engineer naar Microsoft Cloud of Security specialist.   

Digiwyse is onderdeel van de Wortell Group. Wortell is een Microsoft Solutions Partner met verschillende (inter)nationale Microsoft awards achter hun naam. Deze unieke samenwerking zorgt ervoor dat wij jou met uitdagende werkervaringen en officiële certificeringen naar het gewenste specialisme brengen.

Lees meer

Functieomschrijving

  1. Incidentondersteuning: Je biedt effectieve technische ondersteuning aan eindgebruikers voor ICT-gerelateerde incidenten. Dit omvat het oplossen van problemen op afstand via telefoon, e-mail of andere communicatiemiddelen, evenals het bieden van face-to-face ondersteuning indien nodig.

  2. Troubleshooting en Probleemoplossing: Je diagnosticeert en identificeert technische problemen, voert grondige probleemanalyses uit en streeft naar tijdige oplossingen om de operationele continuïteit te waarborgen.

  3. Installatie en Configuratie: Je installeert, configureert en onderhoudt hardware en software, inclusief werkstations, printers, en andere randapparatuur, binnen de Microsoft Office 365 / Windows 10-omgeving.

  4. Gebruikersondersteuning: Je bent het aanspreekpunt voor eindgebruikers en biedt begeleiding en training bij het gebruik van ICT-middelen en applicaties om hun efficiëntie te maximaliseren.

Lees meer

Bedrijfscultuur

Deze organisatie is een steunpilaar voor kinderen, jongvolwassenen en gezinnen met uitdagende opgroei- en opvoedvragen, 24/7. Kom erbij en help ons in deze belangrijke missie. Solliciteer en word onderdeel van een team dat echt een verschil maakt. Jouw ICT-skills kunnen hier echt van betekenis zijn.

Nu solliciteren op

ICT Support Engineer bij een jeugd- en opvoedhulporganisatie

Regio Leiderdorp · Zuid-Holland · MBO · 02 jaar

Schrijf je hier in en we nemen contact met je op om je zo goed mogelijk te helpen aan je volgende baan.