ICT Support Engineer bij Cloud en Security organisatie

Regio Almere · Noord-Holland · MBO · 02 jaar

solliciteer nu!

In het kort

 • icon € 2.350,- tot € 3.150,- bruto per maand (excl. vakantiegeld en overige reserveringen)
 • icon Microsoft (cloud)beheer en support voor verschillende eindklanten
 • icon Direct een contract bij dit bedrijf
 • icon Almere
 • icon Volledige reiskostenvergoeding
 • icon Onbeperkt Microsoft certificaten behalen zonder studieschuld

Samenvatting

Wij zoeken een enthousiaste Skilled Support Engineer voor een toonaangevende ICT-dienstverlener in het bruisende Almere. Bij ons kom je terecht in een team vol experts op het gebied van Microsoft Clouddiensten en Security. Wat dit werk extra leuk maakt, is dat jij de sleutels tot het koninkrijk krijgt: Global Admin-rechten binnen Azure en Office 365 voor verschillende klanten. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat alle eindgebruikers razendsnel en met een glimlach worden geholpen.

Deze groeiende held op het gebied van Cloud en Security staat paraat om IT-diensten op afstand te leveren aan klanten in de zorg, overheid, dienstverlening en industrie. We nemen beveiliging uiterst serieus en werken er hard aan om onze klanten maximaal te beschermen. In een informele en gezellige sfeer werken we samen aan dit nobele doel. Onze Cloud en Security-specialisten zijn verspreid over vijf locaties in heel Nederland en bestaan uit een team van ongeveer 180 gepassioneerde professionals. Doe jij mee?

Lees meer

Werken bij een Microsoft Solutions Partner

Wij zijn trots lid van de Wortell Group waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen van Support Engineer tot een specialist in Microsoft Cloud of Security.

Als onderdeel van de Wortell Group, een Microsoft Solutions Partner met indrukwekkende (inter)nationale Microsoft awards, kunnen we je uitdagende werkervaringen bieden en je helpen officiële certificeringen te behalen op weg naar jouw gewenste specialisatie.

Lees meer

Functieomschrijving

 • IT Incidentoplossing: Je draagt de verantwoordelijkheid voor het oplossen van een breed scala aan IT-incidenten. Dit omvat het analyseren, diagnosticeren en oplossen van technische problemen die zich voordoen bij eindgebruikers. Je bent de go-to persoon om IT-problemen aan te pakken en ervoor te zorgen dat de operationele continuïteit behouden blijft.

 • Microsoft Omgeving: Je werkt in een Microsoft-omgeving met Windows 10 en Microsoft 365. Dit biedt je de kans om je kennis en expertise op dit gebied te vergroten en je te specialiseren in deze technologieën.

 • Kenniscentrum bijhouden: Samen met je collega's werk je eraan om het kenniscentrum up-to-date te houden. Dit is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat binnenkomende incidenten efficiënt en effectief kunnen worden opgelost. Je zorgt ervoor dat de nieuwste kennis en best practices beschikbaar zijn voor het team.

 • Procesbeheer en -verbetering: Naast incidentoplossing, ben je betrokken bij het beheer, de bewaking en de verbetering van IT-processen. Je draagt bij aan de optimalisatie van workflows en procedures om de efficiëntie te verhogen.

 • Gebruikersondersteuning: Je bent het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers en staat klaar om hen te begeleiden en te trainen in het gebruik van ICT-middelen en applicaties. Jouw behulpzaamheid en communicatievaardigheden zijn essentieel om ervoor te zorgen dat eindgebruikers het maximale uit hun IT-omgeving halen.

Nu solliciteren op

ICT Support Engineer bij Cloud en Security organisatie

Regio Almere · Noord-Holland · MBO · 02 jaar

Schrijf je hier in en we nemen contact met je op om je zo goed mogelijk te helpen aan je volgende baan.