Digiwyse
Digiwyse

ICT Skilled Support Engineer bij transportbedrijf

Regio Lelystad · Flevoland · MBO · 01 jaar

solliciteer nu!

In het kort

 • icon €2.500,- tot €2.900,- bruto per maand (excl. vakantiegeld en overige reserveringen) o.b.v. kennis en ervaring)
 • icon Gebruikersondersteuning m.b.t. Microsoft + technische doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
 • icon MBO ICT + relevante (stage)ervaring
 • icon Lelystad + mogelijkheden om thuis te werken
 • icon Leaseauto mét tankpas (zonder eigen bijdrage!) óf een NS Businesscard óf een volledige reiskostenvergoeding
 • icon Onbeperkt Microsoft certificaten behalen zonder studieschuld + Online en fysieke trainingen en kennisplatformen

Samenvatting

Bij dit internationale grootschalige transportbedrijf zoeken wij een Microsoft Workplace engineer. Deze organisatie is gespecialiseerd in het vervoer van agrarische producten zoals bijvoorbeeld aardappelen, zuivel of andere voedingsproducten. Het is een internationale organisatie die voornamelijk door heel Europa actief is. Je houdt je bezig met het ondersteunen van zowel de collega's op kantoor als in de vrachtwagens. Jij gaat je zowel bezig houden met de ondersteuning van bedrijfsspecifieke applicaties en Microsoft gebruikersvragen.

Er werken ongeveer 2.000 collega's in verschillende functies binnen het transportproces. Zo zijn er veel collega's op kantoor, maar ook in dienst als vrachtwagenchauffeurs. Omdat het bedrijf veel afhankelijk is van techniek werken zij met de allernieuwste technische omgevingen. 

Lees meer

Werken bij een Microsoft Solutions Partner

Ontwikkel je van Support Engineer naar Microsoft Cloud of Security specialist.   

Digiwyse is onderdeel van de Wortell Group. Wortell is een Microsoft Solutions Partner met verschillende (inter)nationale Microsoft awards achter hun naam. Deze unieke samenwerking zorgt ervoor dat wij jou met uitdagende werkervaringen en officiële certificeringen naar het gewenste specialisme brengen.

Lees meer

Functieomschrijving

 • IT Incidentoplossing: Je draagt de verantwoordelijkheid voor het oplossen van een breed scala aan IT-incidenten. Dit omvat het analyseren, diagnosticeren en oplossen van technische problemen die zich voordoen bij eindgebruikers. Je bent de go-to persoon om IT-problemen aan te pakken en ervoor te zorgen dat de operationele continuïteit behouden blijft.

 • Microsoft Omgeving: Je werkt in een Microsoft-omgeving met Windows 10 en Microsoft 365. Dit biedt je de kans om je kennis en expertise op dit gebied te vergroten en je te specialiseren in deze technologieën.

 • Kenniscentrum bijhouden: Samen met je collega's werk je eraan om het kenniscentrum up-to-date te houden. Dit is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat binnenkomende incidenten efficiënt en effectief kunnen worden opgelost. Je zorgt ervoor dat de nieuwste kennis en best practices beschikbaar zijn voor het team.

 • Procesbeheer en -verbetering: Naast incidentoplossing, ben je betrokken bij het beheer, de bewaking en de verbetering van IT-processen. Je draagt bij aan de optimalisatie van workflows en procedures om de efficiëntie te verhogen.

 • Gebruikersondersteuning: Je bent het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers en staat klaar om hen te begeleiden en te trainen in het gebruik van ICT-middelen en applicaties. Jouw behulpzaamheid en communicatievaardigheden zijn essentieel om ervoor te zorgen dat eindgebruikers het maximale uit hun IT-omgeving halen.

Nu solliciteren op

ICT Skilled Support Engineer bij transportbedrijf

Regio Lelystad · Flevoland · MBO · 01 jaar

Schrijf je hier in en we nemen contact met je op om je zo goed mogelijk te helpen aan je volgende baan.